Hoe is deze award tot stand gekomen?

Raaak is opgericht door een schoolverlater. Iemand zonder diploma. “Ga maar naar het uitzendbureau!” werd er tegen de jonge Mark van Oosterhout gezegd. Zo gezegd, zo gedaan. Mark ging naar het uitzendbureau. Zonder diploma. Maar mét motivatie en talent.

Mark van Oosterhout Directie

Lang verhaal ultrakort?

Mark werd van uitzendkracht werknemer. Hij werd gezien. Hij voelde zich waardevol. Hij groeide door, studeerde in de avonduren en begon in 2009 zijn eigen uitzendorganisatie: Raaak Personeel. Zijn droom? Mensen niet zomaar afwijzen op grond van een cv, maar een eerlijke kans geven.

Om talentvolle mensen meer maatwerk te bieden werd enkele jaren geleden Raaak Talent opgericht. Raaak Talent richt zich op statushouders, 55+, en schoolverlaters. Simpel gezegd? Op iedereen die niet het perfecte cv heeft. In Nederland willen 3,9 miljoen mensen meer uren werken. Raaak Talent zet zich in om dit te realiseren.

In 2023 kreeg Raaak Talent de Adriana Stel Award. Het door Robin Visser ontwikkelde concept “De Talentroute” viel in de prijzen. Hiermee leveren we nog meer waarde aan onze uitzendkrachten. Wat kan iemand? Wat wil iemand? Waar wil iemand over een paar jaar staan? De Talentroute maakt dromen waar. Samen met werkgevers en stakeholders zorgen we voor duurzaam succes; ook voor die mensen die niet het perfecte cv hebben.

Wij willen bedrijven belonen die net als Raaak Talent werk maken voor talent. Om die reden hebben we de Social Impact Award bedacht.

Robin Visser Talent manager

Programma

Wat kun je verwachten tijdens deze dag?

Harry Slagman presenteert het event. Behalve verhalen van genomineerden, is er tijd om te netwerken en borrelen met professionals uit het veld. En als sprekers? Hebben wij 2 giganten bereid gevonden hun inzichten te delen.

De eerste spreker is Jesse Geul.

Zijn bijdragen op LinkedIn zijn grappig, relevant en boeiend. Deze spreker neemt je mee in de wereld van LinkedIn. Talent vinden? Met lef + humor maak je werven makkelijk.

Jesse Geul - spreker 1

De tweede spreker is René van der Zel.

Hij is oprichter en directeur van XXL Nutrition. Personeelstekort? Heeft hij niet. Personeelsverloop? Ook niet. Zijn geheim? Deze sociale ondernemer is dichtbij zijn mensen. Echte aandacht werkt. Hij bouwt met zijn “vriendenteam” van 200 man op unieke wijze aan een succesvolle organisatie.

Rene van den Zel - spreker 2

Tijdschema

13:45-14:15Ontvangst
14:15-14:25Welkom
14:30-15:00Spreker Jesse Geul over talent vinden
15:00-15:30Prijsuitreiking Raaak Social Award door jury
15:30-16:00René van der Zel van XXL Nutrition
16:00-17:00Fotomoment + Borrel

Alle juryleden, organisatoren en sprekers alvast horen?

Dat kan bij Raaak Praaat; de podcast over talent vinden & behouden. Host is Andreas Bouman. Te gast waren beide sprekers: René van der Zel en Jesse Geul. Ook de juryleden Chantal, Joop, Peter en presentator Harry Slagman waren te gast. Daarnaast kun je Robin Visser, Suzan Blaakenburg, Nana Verveen en Mark van Oosterhout beluisteren. Je vindt Raaak Praaat op Spotify, YouTube en alle bekende podcastapps.

icon Spotify icon Youtube icon Soundcloud icon Apple Raaak Praaat Podcast

Veel gestelde vragen

De jury bepaalt de winnaar. Raaak Personeel heeft 10 genomineerden gekozen. De prijswinnaars gaan we niet zelf bepalen. Een onafhankelijk jury bepaalt wie er met de bokaal naar huis gaat.

De juryleden? Dat zijn Chantal Huinder van Doorzaam, Joop de Boer van de ABU en Peter Volkers van Mid-Zuid. Kortom; 3 ervaren professionals met een bak ervaring op het gebied van duurzame inzetbaarheid & sociaal ondernemen. 👊

Op donderdag 3 oktober 2024 om 14:00 uur vindt het Social Impact Event plaats bij Hotel Nassau in Breda

Adres: Nieuwstraat 23, 4811 WV Breda

Bedrijven die investeren in mensen maken sociale impact.

 • School je ouderen om?
 • Help je mensen uit een oorlogsgebied aan een baan?
 • Investeer je als bedrijf in schoolverlaters, zonder diploma?

👉Het zijn stuk voor stuk voorbeelden van het maken van sociale impact.

De genomineerden zijn uiteraard uitgenodigd; voor ieder ander is er een kaartje beschikbaar a EUR 127,50. Een deel van de opbrengst gaat, hoe kan het ook anders, naar een goed doel. Dit doel maken we tijdens het event bekend.

Aanmelden Social Impact Award

Weten wie met de eerste Award naar huis gaat? Laat jij je inspireren door René en Jesse? Kom op 3 oktober 2024 naar Hotel Nassau in Breda. We gaan er een waanzinnig leuk, leerzaam en inspirerend event van maken.  De genomineerden zijn uiteraard uitgenodigd;
  voor ieder ander is er een kaartje beschikbaar a EUR 127,50.
  Een deel van de kaartverkoop is voor het goede doel.

  De Social Impact Award is mogelijk gemaakt door: