Bijscholen en omscholen

Bijscholing en omscholing is maatwerk. Van bakker naar metaalmedewerker? Het kan. Van schoonheidsspecialiste tot timmervrouw? Die voorbeelden hebben we ook. Van een eenvoudig heftruckcertificaat tot een 3-jarige opleiding: vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Wij zitten vooral in Brabant, Zuid-Holland en Utrecht, dus daar vind je ook onze meeste opleiders en betrokken bedrijven.

Zonder bedrijven, geen omscholing. Zo simpel is het. Daarom zijn we onze partners zeer erkentelijk. Zij investeren tijd om hun nieuwe medewerkers op te leiden. We werken met veel MKB-bedrijven in de techniek, metaal, logistiek en andere sectoren al jarenlang en met veel plezier samen. Dat is een typische win-winsituatie. Goed geschoold en gemotiveerd voor het bedrijfsleven en een duurzame loopbaan voor de medewerker.

Ja, ik wil investeren in mijzelf

Ik wil meer info over
bijscholen en omscholen

Lijkt het je wat, maar wil je meer weten? Laat je contact gegevens achter. Dan neemt één van onze talentmanagers contact met je op. Samen kunnen jullie kijken naar de mogelijkheden. Zo vinden wij wat bij jou past!

    Stel hier je vraag

    Betrokken bedrijven

    Onderstaande bedrijven zijn betrokken bij Raaak Talent. Wat ze doen? Zij helpen talent ontwikkelen. Dankzij deze bedrijven helpen wij mensen groeien in hun loopbaan.