Ontdek jouw talent

Een cv zegt iets over je werkverleden, maar niks over je dromen, ambities en toekomst. Waar ben je goed in? Wat vind je leuk? Dáár draait het om bij Raaak Talent. Er bestaan toffe games die laten zien of jouw talent, past bij een sector. Wat lijkt je leuk? Ben je nu schoonheidsspecialist, maar wil je werken in de metaal? Of heb je een technische opleiding, maar wil je liever een kantoorbaan? Alles kan. Maar het begint bij jou. Het begint bij jouw talent!

Wat is jouw talent?

Hieronder vind je links naar korte games. Deze games bieden je op een leuke manier inzicht in je talent. Je ontdekt wat je goed kunt en wat lastig vindt. Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Je klikt op de game en start het spel. Na afloop van het spel krijg je een rapport via e-mail. Helemaal gratis. In dat rapport staat je score en daardoor weet je beter of jij talent hebt voor werk in een bepaalde sector.

Kies jouw sector

Werken in de metaal

Wil je werken in de metaal? Als lasser, bankwerker of misschien wel als CNC-draaier? Wij kennen veel bedrijven in de metaal. Die zijn allemaal hard op zoek naar gemotiveerde mensen. Bedrijven die willen investeren om jou het vak te leren.

Ontdekken of dit werk bij je past? Doe dan deze game:

Speel nu de game!     Play now! (English)

Werken in de productie

Productiewerk is fysiek werk. Maar het is ook belangrijk dat je kunt samenwerken, precies bent en gemotiveerd om je werk goed te doen. Bij Raaak Talent werken we veel samen met bedrijven in de productie. Je kunt er direct geld verdienen en als je wilt doorgroeien, hebben we ook volop kansen.

Aan de slag in de productie? Als inpakker, productiemedewerker of assistent machine operator? Speel de game.

Speel nu de game!     Play now! (English)

Werken in de logistiek

Nederland is een logistieke grootmacht. Er zijn zoveel logistieke bedrijven, er is altijd werk. Ook interessant: je kunt bij veel bedrijven doorgroeien naar hogere functies. Wil jij werken in de logistiek? Als logistiek medewerker, magazijnmedewerker of orderpicker? Dat kan. Raaak Talent heeft altijd snel plek. Maar ook als meewerkend logistiek voorman of teamleider is grote vraag. Nieuwsgierig?

Doe de game en ontdek jouw logistieke talent.

Speel nu de game!     Play now! (English)

Werken in de techniek

Banen in de techniek zijn er volop, vakmensen zijn er niet genoeg. Geen technische opleiding gedaan? En geen werkervaring in de techniek? Geen stress. Als jij 2 rechterhanden hebt én de juiste motivatie, helpen wij je graag verder. Honderden mensen zijn je voorgegaan. Het salaris is uitstekend als je eenmaal een technisch vak onder de knie hebt. Wat lijkt jou interessant? Monteur worden? In de assemblage? Een hightech machine leren bedienen? Alles kan.

Start met een game, dan weet je snel of jij de juiste skills bezit.

Speel nu de game!     Play now! (English)

Werken in de administratie

Ieder bedrijf heeft een goede administratie nodig. Denk aan orderverwerkers en administratief medewerkers. Wil jij weten of het vak iets voor jou is? Op een kantoor werken in de administratie? Wij hebben de banen. Speel het spel en ontdek of jij de benodigde vaardigheden hebt. Je ontvangt na de game een gratis rapport waarin je jouw talenten ziet.

Ontdek je talent voor administratie en speel de game.

Speel nu de game!     Play now! (English)

Betrokken bedrijven

Onderstaande bedrijven zijn betrokken bij Raaak Talent. Wat ze doen? Zij helpen talent ontwikkelen. Dankzij deze bedrijven helpen wij mensen groeien in hun loopbaan.