Mascha: betekenisvol werk

Mascha heeft een bak werkervaring in de uitzendbranche. Haar droom? Meer betekenen voor een ander. Niet alleen een plaatsing realiseren, maar echt van betekenis zijn. Iets wat niet past, toch passend maken, dat is de uitdaging die Mascha graag aangaat. Kortom: ertoe doen voor een ander, dat is voor haar in deze fase van haar werkende leven van grote waarde.

Lees verder

Tim: Van chef-kok tot talentmanager

Tim Rops werkte jarenlang in de horeca. Ook daar had hij veel ervaring met het opleiden van jongeren. Van snuffelstage tot completere bbl-trajecten: Tim vond het veel voldoening geven om mensen verder te helpen. Of het nu ging om afwassers, de bediening of koks, Tim kreeg energie om mensen verder te helpen. Tim startte bij de vestiging van Raaak Personeel in Oosterhout, maar maakte al gauw de overstap naar Raaak Talent.

Lees verder

Robin: diepgang & afwisseling

Robin Visser werkte in de uitzendbranche, maar miste diepgang. Het “plaatsen” van mensen, dat trucje kende hij. Maar wat moest hij dan? Hij wilde bewegen, niet stilzitten. Afkomstig uit een horecafamilie in Tilburg houdt hij van reuring en afwisseling en niet van suf kantoorwerk. Via-via kwam hij in contact met Raaak Talent. Na een paar gesprekken wist hij: dit werk afwisseling én diepgang

Lees verder

Bas: gelooft in overtuiging & inlevingsvermogen

Bas werkte jarenlang met veel plezier bij Raaak Personeel in Oosterhout. Hij stond bekend als betrouwbaar, als een vasthouder, als iemand die net een stapje extra zette voor een kandidaat. Dat leidde tot succesvolle omscholingsprojecten, bijvoorbeeld richting de metaaltechniek. Tegelijkertijd nam de krapte alsmaar toe.

Lees verder

Suzan: minder kletsen, meer doen

Een open vizier zorgt voor een beter resultaat. Niet te veel oordelen. Niet kletsen, maar doen. Dat is typisch Suzan: niet mekkeren over het verleden, niet te veel aannames doen, niet denken in onmogelijkheden, maar nu actie ondernemen. Ondernemen is doen.

Lees verder

Betrokken bedrijven

Onderstaande bedrijven zijn betrokken bij Raaak Talent. Wat ze doen? Zij helpen talent ontwikkelen. Dankzij deze bedrijven helpen wij mensen groeien in hun loopbaan.