Bas gelooft in overtuiging & inlevingsvermogen

Bas werkte jarenlang met veel plezier bij Raaak Personeel in Oosterhout. Hij stond bekend als betrouwbaar, als een vasthouder, als iemand die net een stapje extra zette voor een kandidaat. Dat leidde tot succesvolle omscholingsprojecten, bijvoorbeeld richting de metaaltechniek. Tegelijkertijd nam de krapte alsmaar toe.

Suzan Blaakenburg ging samen met Bas zitten: wilde hij zich niet fulltime focussen op projecten? Samen met omscholers, gemeenten, UWV, bedrijven, opleiders en andere stakeholders? Bas aarzelde niet en Raaak Talent was geboren (destijds nog niet onder die naam).

Bas: Ik ben afgelopen jaren gegroeid. Als afdeling, als mens en als professional. Ik zie steeds meer wat er nodig is om samen succes te behalen. Je hebt zowel overtuigingskracht als inlevingsvermogen nodig. Empathie en daadkracht zijn beiden nodig. Bij een bedrijf moet je niet alleen de directeur meekrijgen, of alleen HR, maar ook de direct leidinggevende. Dat zijn interessante trajecten.”

Waar hij trots op? “We hebben al heel wat succesvolle trajecten afgerond, bijvoorbeeld bij Smurfit Kappa. Veel bbl-trajecten waarbij we zowel de leerlingen, als het bedrijf mee helpen. Jij Maaakt Het is ook uitdagend, samen met het ROC en Brabantse bedrijven leiden we operators van de toekomst op.”

En de toekomst? “Als afdeling zijn we snel gegroeid, dat is mooi. Ik heb de ambitie dat Raaak Talent echt uitgroeit tot een belangrijk onderdeel van Raaak Personeel. Dat iedereen binnen en buiten de organisatie weet wat we doen. Ik geloof 100% dat we op de goede weg zijn.”

Ontmoet onze talentmanagers

Van links naar rechts; Robin, Bas, Mascha, Tim, Suzan en Vanja. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Neem persoonlijk contact op

Betrokken bedrijven

Onderstaande bedrijven zijn betrokken bij Raaak Talent. Wat ze doen? Zij helpen talent ontwikkelen. Dankzij deze bedrijven helpen wij mensen groeien in hun loopbaan.