Talentmanager Mascha

Mascha heeft een bak werkervaring in de uitzendbranche. Haar droom? Meer betekenen voor een ander. Niet alleen een plaatsing realiseren, maar echt van betekenis zijn. Iets wat niet past, toch passend maken, dat is de uitdaging die Mascha graag aangaat. Kortom: ertoe doen voor een ander, dat is voor haar in deze fase van haar werkende leven van grote waarde. 

Mascha haalt haar werkplezier uit het feit dat ze met meerdere partijen samenwerkt. De gemeente, UWV, bedrijven, iedereen moet meedoen om gemotiveerde mensen te helpen. Mensen die net wat meer afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wat ze mooi vindt? Geslaagde projecten en blije gezichten, zoals recent met haar samenwerking met statushouders.

Ze zette zich onlangs in om 4 Syrische mannen aan werk te helpen. Makkelijk? Niet altijd. Afgezien van de taalbarrière, zijn er nog meer drempels te nemen.

“Je hoort vreselijke verhalen. Sommige mensen hebben te maken met PTTS, dat is vreselijk, maar natuurlijk ook een afbreukrisico voor werkgevers. Kwetsbare mensen hebben gewoon wat extra begeleiding nodig. Dan lukt het wel, dat bewijzen we dagelijks.” 

Mascha

Samenwerken doet ze ook met opleiders en bedrijven. Ze ziet potentie en talent in veel mensen en gaat altijd het gesprek aan. Het resultaat? Dankzij voortdurende aandacht en doorzettingsvermogen lukt het om mensen te helpen. Zij-instromers, statushouders, omscholers, zij ziet kansen in iedereen die wat van zijn leven wil maken.

Ontmoet onze talentmanagers

Van links naar rechts; Robin, Bas, Mascha, Tim, Suzan en Vanja. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Neem persoonlijk contact op

Betrokken bedrijven

Onderstaande bedrijven zijn betrokken bij Raaak Talent. Wat ze doen? Zij helpen talent ontwikkelen. Dankzij deze bedrijven helpen wij mensen groeien in hun loopbaan.