Robin: diepgang & afwisseling

Robin Visser werkte in de uitzendbranche, maar miste diepgang. Het “plaatsen” van mensen, dat trucje kende hij. Maar wat moest hij dan? Hij wilde bewegen, niet stilzitten. Afkomstig uit een horecafamilie in Tilburg houdt hij van reuring en afwisseling en niet van suf kantoorwerk. Via-via kwam hij in contact met Raaak Talent. Na een paar gesprekken wist hij: dit werk afwisseling én diepgang. 

Nu werkt Robin met diverse bedrijven die in mensen willen investeren. Robin: “Zo ben ik nu bezig met een opleidingstraject voor de NS. Ook daar hebben ze te maken met vergrijzing en een personeelstekort. Ze zoeken, net als half ondernemend Nederland, monteurs. Het mooie is dat we samen vol inzetten op opleidingen. Zo leiden we machine-operators en technische productiemedewerkers op tot volwaardige monteurs. 

Maatwerk is volgens Robin altijd nodig. Is dat makkelijk? Robin: “Zeker niet. Soms is er echt extra tijd, energie en aandacht nodig. Maar als het traject slaagt, dan geeft dat veel voldoening. Dat is de kick. Zo hadden we een licht autistische jongen met een laag zelfbeeld. Maar de wil om te slagen had hij wel. Een enorme drive. Uiteindelijk zit hij nu helemaal op zijn plek, dat is natuurlijk fantastisch.”

Robin krijgt energie van zijn werk, omdat hij werkgevers en werknemers helpt.

Mensen help ik met loopbaanadvies, omscholing of een eenvoudige taalcursus. Met ondernemers spreek ik over opleidingen, afbreukrisico en andere uitdagingen. Een mooie mix van werkzaamheden, ik zit op mij  plek bij Raaak Talent.”

Robin Visser

Ontmoet onze talentmanagers

Van links naar rechts; Robin, Bas, Mascha, Tim, Suzan en Vanja. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Neem persoonlijk contact op

Betrokken bedrijven

Onderstaande bedrijven zijn betrokken bij Raaak Talent. Wat ze doen? Zij helpen talent ontwikkelen. Dankzij deze bedrijven helpen wij mensen groeien in hun loopbaan.