Suzan: minder kletsen, meer doen

Een open vizier zorgt voor een beter resultaat. Niet te veel oordelen. Niet kletsen, maar doen. Dat is typisch Suzan: niet mekkeren over het verleden, niet te veel aannames doen, niet denken in onmogelijkheden, maar nu actie ondernemen. Ondernemen is doen.  

Dat geldt volgens directeur Suzan Blaakenburg voor bedrijven én kandidaten. Suzan: “Bedrijven moeten meer durven. Durven falen. Want alleen door te doen, kom je verder. Bedrijven die wendbaar, flexibel en doortastend zijn, die zijn succesvol. Natuurlijk slaagt er soms iets niet, maar participeren loont. Investeren in mensen en werkgeluk levert altijd resultaat op. Het is ethisch goed, maar ook economisch verstandig.”

En hoe zit het met kandidaten? “Ik geloof echt dat er voor iedereen die wil werken een baan is. Niemand moet worden afgewezen. Iedereen verdient een kans. Dus wat je leeftijd, vooropleiding of afkomst ook is: kijk naar motivatie. Werkgevers, gemeenten, uitzendbureaus: samenwerken loont, dat bewijzen onze partnerschappen.”

Haar wensen voor de toekomst? “Ik wil dat we als strategisch partner bekend zijn. Bij partijen als VNO-NCW, bij Doorzaam en bij gemeenten. Ook zie ik voor mij dat bedrijven beter weten wat ze aan Raaak Talent hebben. Maar misschien wel het belangrijkste: ik wil meer ambassadeurs binnen Raaak. Zo voegen we nog meer waarde toe voor iedereen binnen ons netwerk. Talentmanagers moeten als experts optreden en zo zorgen dat iedereen die wil werken, ook een kans krijgt. Nul afwijzingen; dat is toch een mooi streven?” 

Ontmoet onze talentmanagers

Van links naar rechts; Robin, Bas, Mascha, Tim, Suzan en Vanja. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Neem persoonlijk contact op

Betrokken bedrijven

Onderstaande bedrijven zijn betrokken bij Raaak Talent. Wat ze doen? Zij helpen talent ontwikkelen. Dankzij deze bedrijven helpen wij mensen groeien in hun loopbaan.