Als alle puzzelstukjes op z’n plek vallen…

Soms is het even puzzelen voordat je erachter komt welke baan nu écht bij je past. Maar Max Wieland wist al vrij snel welke baan wél en welke níet bij hem paste. 

Helpdeskmedewerker bijvoorbeeld. Tijdens zijn stage van de mbo-ICT kwam hij erachter dat dit totaal niet zijn ding was. 

“Ik was niet bezig met het proces en wist van tevoren niet hoe de dag zou verlopen en tegen welke problemen ik aan zou lopen. Kortom: een dag verliep totaal niet gestructureerd.”

Max heeft een passie voor de ICT en beschikt over een behoorlijke dosis vakkennis. Hij zocht een baan waarbij hij die kennis kon inzetten en hij gestructureerd kon werken zonder al te veel gestoord te worden, want dát is belangrijk voor hem. 

Mascha van Raaak Talent houdt zich dagelijks bezig met werkplekken op maat en ging voor Max op zoek naar een baan in de buurt. 

Ze klopte aan bij AddSecure en vertelde over de kennis en kunde van Max én waar zijn uitdagingen lagen. Na twee gesprekken werd hij aangenomen als Support Engineer. 

Nu houdt hij zich fulltime bezig met het updaten van software van vrachtwagen-boordcomputers. Dit werk vereist precisie, focus en oplossingsgerichtheid en daarom is Max de juiste man voor deze baan.

“Deze baan past perfect, alle puzzelstukjes vallen op z’n plek. Ik zit hier pas twee maanden maar het voelt echt als thuiskomen: het is een superleuk bedrijf met een hele fijne sfeer, ik heb een rustige werkplek en in mijn werk kan ik al mijn kwaliteiten kwijt. Al met al had ik geen betere baan kunnen wensen.”

Betrokken bedrijven

Onderstaande bedrijven zijn betrokken bij Raaak Talent. Wat ze doen? Zij helpen talent ontwikkelen. Dankzij deze bedrijven helpen wij mensen groeien in hun loopbaan.