“Zeg nooit dat je iets NIET kan. Je kan alles, zolang je het maar probeert” 

In Polen vonden ze het maar vreemd: een vrouw die een ‘mannenbaan’ wilde. Hier in Nederland bij Platra in Utrecht zijn ze juist blij dat Kasia hun team kwam versterken als heftruckchauffeur. Als enige vrouw in een mannenteam, staat ze haar mannetje. Maar zelf ziet ze dat helemaal niet zo:

“Een man of een vrouw? Ik maak geen onderscheid. We zijn allemaal gelijk. Ik zal nooit buigen voor een man”, zegt Kasia. Bij Platra heeft ze het heel erg naar haar zin: dagelijks start ze vol energie, zodat ze haar functie zo goed mogelijk kan uitoefenen. Het hele proces zuigt ze op: waarom is iets retour gekomen? Wat kunnen we de volgende keer beter doen? 

Kortom: Kasia ziet werk liggen en denkt na over procesverbeteringen. 

Maar dat zijn niet de enige kwaliteiten die ze bezit, vindt haar leidinggevende Harry Daalhuisen van Platra. “Kasia heeft de gave om mensen rustig te krijgen; ze kan heel goed met mensen omgaan. En daarom hebben wij zeker toekomstplannen met Kasia.” 

Waar ze zichzelf ziet over 5 jaar? 

“Misschien ga ik wel de inkoop doen voor Platra bij Poolse leveranciers. Je weet niet wat het leven brengt – toen mijn broer overleed ben ik gestopt met plannen. 1 ding weet ik wel: als je iets wil, dan kan je dat bereiken. Zolang je het maar probeert.” 🎯

Betrokken bedrijven

Onderstaande bedrijven zijn betrokken bij Raaak Talent. Wat ze doen? Zij helpen talent ontwikkelen. Dankzij deze bedrijven helpen wij mensen groeien in hun loopbaan.